نوشته شده توسط : کیان یوسفی کوشا
 

خیار سکنجبین با طعم نعنا


 

با مصرف این نوشیدنی...


 

  •   روز‌های گرم تابستان را بدون گرمازدگی بگذرانید
  •   توان و ایمنی بدن را افزایش دهید
  •   تنش‌ها و استرس‌های روزمره را فراموش كنید
  •  حرارت معده و دستگاه گوارش را کاهش دهید

  دردهایی مثل :دل‌پیچه، دل درد، نفخ، سكسكه و اسهال را  به صورت طبیعی درمان کنید


دستور تهیه


مواد لازم برای یك نفر

  • خیار: 2 عدد
  • لیموترش: یك عدد
  • سكنجبین یا عسل: نصف فنجان
  • عرق‌نعنا یا گلاب: نصف فنجان

روش تهیه :

پیش از هرچیز لیمو‌ترش را پوست بگیرید و فیله آن را جدا كرده و همراه عرق نعناع درون پارچ مخلوط‌كن بریزید.

پس از آن خیار را خوب شسته و آن را با پوست داخل پارچ اضافه كرده و آنها را با هم مخلوط كنید. برای مخلوط كردن این مواد تنها كافی است با سرعت بالا به‌مدت یك دقیقه دستگاه را روشن كنید. توجه داشته باشید برای هر لیوان احتیاج به یك خیار متوسط دارید.

بعد از مخلوط شدن این مواد، آنها را درون لیوان بریزید و متناسب با ذائقه خود و مهمان‌تان سكنجبین به لیوان‌ها اضافه كنید. می‌توانید با كم و زیاد كردن میزان سكنجبین یك شربت سكنجبین خیار شیرین یا كم‌شیرین تهیه كنید.

بهترین روش برای تزیین این نوشیدنی خوش‌آب و رنگ آن است كه پس از اضافه كردن چند قطعه یخ به داخل لیوان، 6 تا 7 برش نازك از یك خیار متوسط را درون آن بریزید و با یك برش نازك از لیموترش آن را تزیین كنید.

روش دیگر آن است كه از برگ‌های تازه نعناع برای تزیین استفاده كنید. در این حالت می‌توانید چند برگ از نعنای تازه را ساطوری كرده و آن را به شربت خیار و سكنجبین اضافه كنید و به جای برش لیمو یك برگ نعناع را روی لیوان قرار دهید.

برای تهیه این شربت می‌توانید به جای سكنجبین از عسل نیز برای شیرین كردن طعم آن استفاده كنید.


 



:: موضوعات مرتبط: زنگ تفریح، آموزش برای کودکان، علم و فناوری، دروس آموزشی، تغذیه، کودک و نوجوان
تاریخ انتشار : یکشنبه 28 خرداد1391 |
  free counters Future Google PR for kianshare.blogfa.com - 6.40